Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nastavkom pregleda Kauflandovih web stranica, dajete svoju privolu za korištenje kolačića. Više o primijenjenim kolačićima i njihovom deaktiviranju možete saznati u našim Pravnim napomenama i zaštiti osobnih podataka.

 

Kaufland (opet) nagrađuje! Sudjelujte u našem nagradnom natječaju i osvojite odlične nagrade!

Dalje

Pripremili smo vam bogatu i raznovrsnu ponudu za ovogodišnju sezonu roštiljanja - odaberite nešto za sebe, isprobajte naše recepte i uživajte u zabavi na otvorenome!

Dalje

Još nemaš našu novu besplatnu aplikaciju? U tom slučaju, obavezno skeniraj kôd ili posjeti App store/Google Play trgovinu i preuzmi svog novog "pomoćnika za kupovinu"!

Dalje

Naša se kulinarska pustolovina s Renatom polako zahuktava. I dalje smo optimistični jer priprema postaje sve zabavnija i brža, a jela sve ukusnija!

Dalje

Ponuda vrijedi do datuma navedenog u zaglavlju stranice odnosno do prodaje zaliha. Sve navedene cijene izražene su u kunama s PDV-om. Dekoracije nisu uključene u cijenu proizvoda. Proizvode možete kupiti samo u količinama predviđenim za kućanstvo. Sve slike su simbolične. Vrijede pravne napomene i zaštita osobnih podataka društva Kaufland Hrvatska k.d.

Dalje

Počinje sezona roštiljanja i zabave na otvorenom. Pročitajte naše recepte za mesne specijalitete sa žara i uživajte u dobrom društvu!

Dalje

Kolači, torte, keksi, muffini, palačinke – toplo, slatko i mirisno. Uz našu malu pomoć, iz vaše pećnice ravno na stol!

Dalje

Bilo da se radi o ribljim, krem ili bistrim juhama, gulašima ili varivima – svatko će pronaći nešto za sebe.

Dalje

Može li bez mesa? Nema problema! Isprobajte naše recepte za ukusni vegetarijanski obrok.

Dalje

Imate pitanja, želje, prijedloge, ili jednostavno želite izraziti kritiku? Javite nam se koristeći naš online formular.

Dalje